Nieuwsarchief - Wij heten u welkom bij V.V. Westerwolde

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

WESTERWOLDE VERSPEELT OP SNEUE MANIER TWEE PUNTEN TEGEN SUBTOPPER ENGELBERT

13 maart 13:15  Op een prima geprepareerd kunstgrasveld begon Westerwolde zondagmiddag 12 maart vol vertrouwen aan haar vijftiende competitieduel van dit seizoen tegen subtopper Engelbert. De zaterdagmiddag voorafgaand aan deze voetbalmiddag had een aantal vrijwilligers uit alle macht het veld ontdaan van een dikke laag sneeuw en voor scheidsrechter Reints was er dan ook geen enkele aanleiding het duel niet door te laten gaan. En het vertrouwen van de mannen van trainer Richard Streuding werd aanvankelijk absoluut niet gelogenstraft, want na 45 minuten voetballen stond er een keurige 2 – 0 voorsprong voor de Vlagtwedders op het scorebord. Maar door een minder sterke tweede helft kon de verkregen voorsprong niet over de meet worden getrokken en moest Westerwolde uiteindelijk genoegen nemen met een 2 – 2 eindstand. Over de gehele wedstrijd gezien eigenlijk wel een terechte uitslag van een gemiddeld matig duel.meer »


ONDERHOUDGSROEP V.V. WESTERWOLDE ZIET NLDOET-WERKOCHTEND “IN DE SNEEUW VALLEN”

11 maart 14:15  Juist op de eerste dag van de NLDoet-dagen was er ‘s ochtends zoveel sneeuw gevallen dat het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op sportpark De Barlage nagenoeg onmogelijk was. meer »


BijThijs verlengt hoofdsponsorschap tot 2027

11 maart 14:00  Thijs Dijkstra, eigenaar van " Bij Thijs uw drankenspeciaalzaak" te Vlagtwedde mocht zijn 15-jarig jubileum vieren. BijThijs is de hoofdsponsor van vv Westerwolde. meer »


De nieuwsbrief maart 2023 is uit!

8 maart 14:15  Veel lees plezier!meer »


ONDERHOUDGSROEP V.V. WESTERWOLDE PRESENTEERT NIEUWE WERKTRUIEN

26 februari 13:45  Belangrijkste onderdeel van de werkochtend van de onderhoudsgroep van de v.v. Westerwolde op vrijdag 25 februari was de presentatie van de onlangs nieuw aangeschafte werktruien. Nu de werkgroep nagenoeg voltallig bij elkaar was, dus het geschikte moment een groepsfoto te maken. Ondanks het druilerige weer lukte het om een mooie foto te maken en om de sponsoren die zich spontaan aangemeld hadden voor een financiële bijdrage hierbij eens extra te benoemen. De werktruien en een bijbehorend T-shirt werden mede mogelijk gemaakt door: Jan Huls (Motoport Assen), Jeroen Eibergen (Installatietechniek in Vlagtwedde), Frits Eding (Animal Fences in Vlagtwedde), Henk Hebers sr. en jr. (’t Oal Kroegie - Bourtange), Alexander Okken (Houthandel Westerwolde - Onstwedde), Erik Wilts (Massage Therapie - Vlagtwedde) Wim Eelsing / René Meems (Beeldend Media in Vlagtwedde), de selectie van zondag 1 van de v.v. Westerwolde en de jeugdcommissie van de v.v. Westerwolde. Een grote blijk van waardering en dank dan ook richting deze sponsoren die allen van mening waren dat de leden van de onderhoudsgroep in een passende trui werden gestoken.meer »


POTGRONDVERKOOPACTIE V.V. WESTERWOLDE VESTIGT ANDERMAAL NIEUW RECORD

26 februari 13:45  Zaterdagochtend 25 februari vond de elfde potgrondactie in successie van de v.v. Westerwolde plaats. Onder ideale weersomstandigheden - zij het aanvankelijk enigszins aan de frisse kant - gingen er deze ochtend uiteindelijk 27 personen met auto’s, karren en busjes op stap door Vlagtwedde en directe omgeving om te proberen ook nu weer zoveel mogelijk potgrond aan de man te brengen. En dat dit weer is gelukt bleek tegen de klok van 13.00 uur. Alle bestelde potgrond was op dat moment namelijk verkocht en dit betekende dat iets meer dan 1500 zakken van 20 liter hun bestemming hadden gevonden. Door de penningmeester kan nu de nettowinst worden bepaald en kan daarna een behoorlijk deel van de opbrengst ten goede van de jeugdafdeling van de vereniging worden gebracht. Uiteraard wil de activiteitencommissie van de vereniging iedereen die potgrond heeft afgenomen daarvoor hartelijk bedanken. En Welkoop hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze potgrondactie.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!