Nieuwsarchief - Wij heten u welkom bij V.V. Westerwolde

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

WESTERWOLDE ONTSNAPT MIDDELS “HOUDINI-ACT” AAN NACOMPETITIE

22 mei 8:45  “Maar dat de competitie 2022 / 2023 voor Westerwolde nog een staartje krijgt is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid” was de slotconclusie van het verslag van de vorige week gespeelde en jammerlijk verloren wedstrijd tegen Groninger Boys. Echter, niets bleek een week later minder waar en belandde de Vlagtwedder formatie met de nodige euforie in een totaal andere wereld op de slotdag van een spannende competitie in de derde klasse C van het zondagvoetbal. Door een mooie en verdiende 5 – 2 overwinning in eigen huis op nummer drie op de ranglijst, het Zeijer SVZ en een 6 – 0 nederlaag van directe concurrent MOVV tegen kampioen FC Lewenborg, slaagde Westerwolde er door een miraculeuze ontsnapping in het derdeklasserschap met minstens nog een jaar te verlengen. Voor aanvang van de deze middag gespeelde wedstrijden moest Westerwolde nog drie punten en een verschil in doelsaldo van min acht zien te overbruggen op MOVV om op een veilige achtste plaats in de eindstand te geraken. En toen na negentig minuten voetbal op De Barlage bleek dat dit door bovenstaande uitslagen was gerealiseerd, kon het feestgedruis losbarsten. Grote man in deze wedstrijd was de in de tweede helft ingevallen René v.d. Laan, die door alle vijf treffers namens Westerwolde voor zijn rekening te nemen zonder meer een plaats in de analen van Westerwolde zal hebben verworven. Helaas was trainer Richard Streuding verhinderd deze middag bij de wedstrijd aanwezig te zijn; zijn taak werd op een prima manier overgenomen door good-old Merill Wakker.meer »


Dames van Westerwolde/Veelerveen spelen bekerfinale

22 mei 8:45  BUS NAAR BEKERFINALE OP 3 JUNI! De dames van Westerwolde/Veelerveen spelen op 3 juni de bekerfinale tegen Sweach VR1 in Midwoldameer »


ONDERHOUDSGROEP V.V. WESTERWOLDE HOUDT ZICH BEZIG MET LENTEKLUSSEN

21 mei 12:45  Hoewel sportpark De Barlage er over het algemeen behoorlijk netjes bijligt, zijn er één keer in de veertien dagen op de vrijdagochtend toch weer tal van onderhoudswerkzaamheden te doen. Verbazingwekkend was het dan ook vrijdagochtend 19 mei te constateren dat het groeizame weer van de afgelopen weken er voor gezorgd had dat links en rechts het nodige onkruid al weer welig tierde en dat de steeds groener wordende bomen ook het nodige lenteafval met zich mee hadden gebracht. Voor de deze ochtend zevenkoppige werkgroep dus weer genoeg zaken om aan te pakken.meer »


WESTERWOLDE OVERKLAST DOOR DIRECTE CONCURRENT GRONINGER BOYS

15 mei 9:45  In een wedstrijd waarin vooraf het ontlopen van nacompetitie bij beide opponenten centraal stond, ging Westerwolde zondagmiddag 14 mei in Groningen tegen Groninger Boys met duidelijke cijfers de figuurlijke bietenbrug op. Uiteindelijk trok de thuisclub op sportpark West-End in de wijk Vinkhuizen met een ruime 7 – 2 overwinning aan het langste eind en wist zodoende het derdeklasserschap met in ieder geval nog een jaar te verlengen. Mede door deze zege maakt de ploeg van de trainers Albert Nout en Freddy de Grooth ook nog kans op het winnen van de derde periodetitel. Voor Westerwolde resteert nog de theoretische mogelijkheid zich rechtstreeks te handhaven in de derde klasse. Volgende week winnen van SVZ is dan een must, maar het doelsaldo van nummer acht MOVV is dusdanig veel beter dat die veilige plaats er naar alle redelijkheid niet meer in zit. Wel valt er nog te spelen voor het vasthouden van de negende plaats op de ranglijst in de eindstand. Immers, deze plaats geeft het recht op het spelen van de eerste nacompetitiewedstrijd op zondag 11 juni in een thuiswedstrijd tegen de nummer tien van de derde klasse D. En dan maar hopen dat er door de Vlagtwedders de komende weken beter voetbalspel op de grasmat wordt gelegd dan vanmiddag het geval was.meer »


DAMES NAAR DE FINALE VAN HET BEKERTOERNOOI

8 mei 10:30  Door een royale 7 - 1 overwinning in een thuiswedstrijd tegen Gorecht vr. 2 heeft het ST Westerwolde / Veelerveen VR1 zich geplaatst voor de finale van hun bekertoernooi. Bij rust was de stand 3 - 0 in het voordeel van de thuisploeg. meer »


ONDERHOUDSGROEP V.V. WESTERWOLDE TREFT HET TUSSEN DE BUIEN DOOR

6 mei 11:45  Nadat er in de vroege ochtend al een frontje met regen- en onweersbuien was overgetrokken en er in de loop van de dag nog behoorlijk wat regen werd verwacht, trof de onderhoudsgroep het op een lange bevrijdingsdagochtend met het mooie weer dat toen heerste. Zo af en toe kon bij de diverse werkzaamheden bij een aantal de werktrui uit en zodoende konden er onder ideale omstandigheden weer tal van grotere en kleine klussen worden aangepakt door een achttal vrijwilligers. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!