ST WESTERWOLDE/VEELERVEEN PAKKEN THUIS DRIE PUNTEN TEGEN SJO ZVC’14

4 februari 2023 12:45

De dames van SJO ZVC’14 hebben 8 gespeeld met 12 punten en staan daarmee op de zesde plek in de competitie. Om 13:00 uur stonden de dames van ST WESTERWOLDE/VEELERVEEN op het veld om samen met sponsor TURKS SPECIALITEITEN RESTAURANT DE SULTAN in Vlagtwedde op de foto te gaan met de nieuwe trainingsjasjes.

Het was een mooie zaterdagmiddag om te voetballen. Om 14:00 uur was de aftrap en we begonnen gelijk met veel druk te zetten op de tegenstander waardoor we direct op een 1-0 voorsprong kwamen in de 1e minuut door een mooi doelpunt van Niamh Kremer. We speelden de bal goed rond, waren sterk in de opbouw en nadrukkelijk aanwezig. In de 11e minuut kregen we een corner mee en scoorde Brenda Loning de 2-0 door een kopbal na een pass van Anniek de Vos. 1 minuut later werd er weer gescoord. Nadine van der Laan rende met de bal langs de verdediging en scoorde de 3-0. We kregen veel kansen de eerste helft en waren erg geduldig. Nog geen twee minuten later scoorde Lotte Huls de 4-0 door een corner van Anniek de Vos. Er werd veel op één helft gespeeld en we hadden veel goede combinaties. In de 20e minuut scoorde Brenda Loning met een kopbal de 5-0 door een voorzet van Britt Dekker. Vlak daarna schoot Britt Dekker de bal tegen de tegenstander aan en ging de bal het doel in 6-0.
Ruststand: 6-0
De tweede helft begonnen we de wedstrijd met een paar frisse wissels. We waren heel afwachtend en hadden veel kansen maar scoorden niet. Na een half uur te hebben gespeeld maakte Lotte Huls de 7-0. Er werd veel via de zijkanten gespeeld en zo kon de bal mooi voorgegeven worden en scoorde Lotte Huls de 8-0 na een pass van Emma Schoenmaker. Na 80 minuten te hebben gespeeld werd er nog één doelpunten gescoord door Lotte Huls na een voorzet van Anniek de Vos.
Eindstand: 9-0