Nieuwsbrief - Wij heten u welkom bij V.V. Westerwolde

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief mei 2023 is uit!

4 mei 8:00  De nieuwsbrief van mei 2023 is uit! Veel leesplezier!meer »


MARTIN KUIZENGA WINT ZESDE KLAVERJASAVOND V.V. WESTERWOLDE

20 maart 10:00  Wat Berend de Jager eerder al voor elkaar kreeg, lukte ook Martin Kuizenga afgelopen vrijdagavond bij de zesde kaartavond van het seizoen van de v.v. Westerwolde. Voor de eerste keer deelnemen gedurende dit seizoen en dan meteen met de eerste prijs naar huis gaan. Met een mooie score van 5450 punten kaartte hij ruim 150 punten meer bij elkaar dan de nummer twee van deze avond, Andries Huisinga. Een mooie prestatie van “nieuwkomer” Kuizenga ! Met een score van 5299 punten nam Huisinga trouwens in de tussenstand wel de eerste plaats over van Martin Peereboom die deze avond helaas verhinderd was. Op de derde plaats eindigde Bart Trip met 5051 punten. Er waren deze avond zeventien deelnemers.meer »


WESTERWOLDE NIET OPGEWASSEN TEGEN FYSIEK STERK MUNTENDAM

20 maart 10:00  Op een prima bespeelbare grasmat op sportpark Zuiderstraat in Muntendam was Westerwolde zondagmiddag niet opgewassen tegen een gretig en fysiek sterk spelend Muntendam. Na een matige start van de competitie van de Muntendammers is het team van trainer Robert Nieborg intussen doorgestoten naar een keurige tweede plaats op de ranglijst, nog steeds wel op respectabele afstand van koploper FC Lewenborg. Ook werd Muntendam vorige week winnaar van de tweede periode. Westerwolde daarentegen moet nu al een aantal weken nadrukkelijk naar beneden kijken om te proberen met een serie goede resultaten boven de nacompetitie- en degradatiestreep te geraken, hetgeen tot dusver dus nog niet echt is gelukt. Maar met vergelijkbare inzet en strijd zoals deze middag ten toon werd gespreid, moet het mogelijk zijn de resterende wedstrijden de nodige punten te sprokkelen om rechtstreekse handhaving in de derde klasse te bewerkstelligen. Voorwaarde één is dan wel om een gehele wedstrijd met elf tegen elf te blijven spelen ….. Pas dan zul je de strijd met een ploeg overeenkomstig Muntendam echt aan kunnen gaan.meer »


MEDE DOOR BEHOORLIJKE OPKOMST GOEDE ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. WESTERWOLDE

21 februari 16:15  Maandagavond 20 februari vond – zij het iets verlaat – de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de v.v. Westerwolde plaats. Mede door de behoorlijke opkomst en onder prima leiding van nieuwbakken voorzitter Gert Luijten, was het een goede en vruchtbare vergadering.meer »


WESTERWOLDE LIJDT DERDE NEDERLAAG OP RIJ

20 februari 9:00  Op bezoek bij hekkensluiter PJC in Nieuwe Pekela leed Westerwolde zondagmiddag 19 februari een niet direct ingecalculeerde derde nederlaag op rij. In een duel, dat qua voetbal niet bijster veel om hakken had, was het het fysiek sterkere PJC dat met een 4 – 2 eindstand aan het langste eind trok. Westerwolde was niet bij machte om de vroeg opgelopen achterstand tegen een ploeg, die dit seizoen nog maar één punt in de wacht had gesleept, om te zetten in een maximaal resultaat. Geplaagd door blessures, vakantie en schorsingen – maar daar zal elke club in deze fase van de competitie waarschijnlijk mee te maken hebben – moest de ploeg van trainer Richard Streuding uiteindelijk middels een vervelende nederlaag haar meerdere erkennen in de voor iedere meter knokkende nummer laatst op de ranglijst.meer »


WESTERWOLDE OOK NU NIET OPGEWASSEN TEGEN STERKE KOPLOPER FC LEWENBORG

13 februari 10:30  Ondanks het feit dat Westerwolde gedurende ongeveer de helft van de wedstrijd tegen tien man van FC Lewenborg speelde, kreeg het zondagmiddag 12 februari in eigen huis ruime klop van een tot dusverre ongenaakbare koploper FC Lewenborg. Met name in de tweede helft wist de laatste weken geplaagde thuisploeg met een man meer niet datgene te forceren waar menigeen misschien op gerekend of gehoopt had. Want ook deze middag bleven de mannen van trainer Bob Pontjodikromo ongeslagen en wist men de eindstand aan het eind van de tweede helft nog uit te bouwen naar een degelijke 3 – 0 overwinning. Voor Westerwolde dan ook het voldongen feit dat de ongeslagen status in thuiswedstrijden in deze competitie tot het verleden behoorde. De wedstrijd van vanmiddag begon overigens met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!