MARTIN KUIZENGA WINT ZESDE KLAVERJASAVOND V.V. WESTERWOLDE - Wij heten u welkom bij V.V. Westerwolde

MARTIN KUIZENGA WINT ZESDE KLAVERJASAVOND V.V. WESTERWOLDE

MARTIN KUIZENGA WINT ZESDE KLAVERJASAVOND V.V. WESTERWOLDE

20 maart 2023 10:00


Wat Berend de Jager eerder al voor elkaar kreeg, lukte ook Martin Kuizenga afgelopen vrijdagavond bij de zesde kaartavond van het seizoen van de v.v. Westerwolde. Voor de eerste keer deelnemen gedurende dit seizoen en dan meteen met de eerste prijs naar huis gaan. Met een mooie score van 5450 punten kaartte hij ruim 150 punten meer bij elkaar dan de nummer twee van deze avond, Andries Huisinga. Een mooie prestatie van “nieuwkomer” Kuizenga ! Met een score van 5299 punten nam Huisinga trouwens in de tussenstand wel de eerste plaats over van Martin Peereboom die deze avond helaas verhinderd was. Op de derde plaats eindigde Bart Trip met 5051 punten. Er waren deze avond zeventien deelnemers.

Met nog één kaartavond te gaan (vrijdagavond 21 april) staat er een spannend slot te wachten in de strijd om het klaverjaskampioenschap van de v.v. Westerwolde 2022 / 2023. Gelet op de spelregels mogen na de 21 april a.s. te spelen finaleavond nog twaalf deelnemers één of twee laagste scores wegstrepen en één deelnemer kan nog op een totaal van de vereiste vijf van de zeven deelnames komen. En door het wegstrepen van de laagste scores per person kan de eindstand m.b.t. het kampioenschap er nog geheel anders uit komen te zien dan de huidige tussenstand aangeeft. Hoewel het wegstrepen van een lage score bij een aantal deelnemers al wel mogelijk zou zijn geweest, is dat in deze tussenstand nog niet gebeurd.
Totaal hebben er tot dusver 26 kaarters deelgenomen aan de zes verschillende klaverjasavonden gedurende dit seizoen. Eigenlijk hebben we een stille hoop dat al deze 26 personen op de laatste klaverjasavond van het seizoen op vrijdag 21 april aanwezig zullen zijn om zodoende het seizoen op een gezellige en complete manier af te sluiten. Na afloop van de laatste kaartavond en in de nieuwsbrief van mei zullen wij u berichten wie er met het kampioenschap aan de haal is gegaan en zullen we ook de complete eindstand publiceren.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!